Aktiviteter

Beboerne tilbydes forskellige aktiviteter på boformen: kreative aktiviteter, praktiske huslige opgaver mm, ud fra en vurdering af, hvad de kan magte og efter hvad de har lyst til. Det samme gælder i aktiviteter uden for huset; såsom svømning, ridning mm.

Vi tilbyder en hverdag med fokus på fysisk aktivitet og sund kost. Vi motiverer og inspirerer til fysisk aktivitet ved at tilbyde mange forskellige aktiviteter og derigennem finde det, der giver mening for den enkelte.

Vi prioriterer at komme ud af huset; på cykel og gåture, ture til stranden og skoven.

Der tilbydes forskellige oplevelsesture som er individuelt tilrettelagt efter den enkeltes behov; feks ture i wellness, forlystelsesparker, musikarrangementer.

Der tilbydes den nødvendige støtte i aktiviteter ud af huset, bla ved behandlingstilbud som ridning, svømning, fysioterapi.

Boformen forflyttes en uge om året i sommerhus i Danmark, for at give beboerne en ferieoplevelse. Forudsætningen for at det bliver en god oplevelse for beboeren er, at der er mange kendte elementer med fra deres hverdag, som betyder at ferien bliver overskuelig og forudsigelig. Beboerne har brug for en struktureret hverdag, selvom det er ferie. Alt personale er med ved en forflytning.