Fysiske rammer

Boformen er pt. beliggende centralt i Arden by.

Sporet holder til i et 244 m2 rødstenshus fra 1990. Der er et stort køkkenalrum i midten af huset og to stuer. Alrummet er indrettet med tv-stue, spiseplads, computerbord. Derudover er der entre med vaskefaciliteter, opbevaringsrum og kontor. Der er udgang til haven fra begge ender af alrummet. Der er flisebelagt terrasse rundt om huset med mulighed for grill, spisning, bålplads og afslapning i hængekøje. Der er gyngestativ i haven.

Der er adgang til beboernes lejligheder direkte fra alrummet. Der er 4 lejligheder, som alle har eget badeværelse, opholdsrum samt disponibelt rum med mulighed for indretning af thekøkken. Fra lejlighedernes opholdsrum er der direkte udgang til terrasse og have

Vi er pt. i gang med at ombygge den gamle skole i Sønderup og fra januar 2022, vil de nye lokaler her danne rammerne for Boformen Sporet. Her etableres 6 lejligheder, så vi får plads til yderligere to beboere.

Lejlighederne indrettes med 2 værelser, eget bad og mulighed for installation af køkken. Der er stort åbent fællesareal centralt i huset med køkken, spisestue og stue. Derudover er der gode udearealer med gyngestativ, bålplads mm, samt en stor gymnastiksal med mulighed for fysiske udfoldelser.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK